Alla inlägg den 15 september 2009

Av Lotta Odström - 15 september 2009 22:02

Idag fick jag klart med Leif Hall. Han kommer och har en 2 dagars hoppkurs hos oss, det ska bli jättekul. En A-tränare minsann, och banbyggare av hög klass(har ju byggt SM mer än en gång). Så himla roligt............och en del av er vet varför jag tycker att det här är extra kul just nu.  Jag ska be Camilla lägga ut text på hemsidan imorgon, läs och anmäl eder!

Av Lotta Odström - 15 september 2009 08:20

Både jag och Tinus har lite mindre ont, eller Tina är fortfarande halt men inte lika svullen och varm. Kanske en liten ljusning. Fick börja skritta igår men trodde mig inte kunna kliva upp så vi tar det idag. Patienten skodd igår, tog in Tina så att han skulle ha sällskap, i fall han hade en sväng av "stackars lilla ensamma jag" men han var så duktig. Och jättesnäll att sko. Diskuterade lite med Kenneth(hovis) om Tinas fötter, vill att han lär sig sko med Equipak, vilket Nicke alltid gjorde. Försöker få tag på Nicke 1 gång om dagen ungefär, men det är hopplöst. Han kunde lika gärna bo på månen, det skulle inte vara svårare att få kontakt. Om ni inte vet vem Nicke är så kan jag tala om att han är europamästare på att sko och världsmästare på att inte svara i telefonen. Han är gift med Josis tränare Gabi.............


Orley i Gävle sägs odla sin vinterpäls och ha krullig man. Så rart! Måste nog åka och hälsa på honom snart, ska ändå leverera lusern till Stall Idehäll.


Vår kanske nya häst ska ombesiktigas..........nu börjas det igen, snart kanske ta farväl av Bubbel.  Suck,suck!!


I går fick Josi skjuts hem av hennes much to old boyfriend with his own appartment and car och Kenneth Hovis hoppade ut på gården och skulle ta i hand! Låt bli, väste jag, men för sent, ut skuttade hovslagaren och ur bilen kom the boyfriend. Huga!!! -Så där trevlig är inte jag ropade jag från stallet, jag är miljöskadad och det är hennes fel(pekar på Josi). Sedan stack jag snabbt in och kramade en häst. då the boyfriend är allergiker. Mwoaaahahah! Fast han har goda äpplen och plommon i sin trädgård.......kanske en förmildrande omständighet eller...mja nej, fruktsässongen är alldeles för kort!


Vår farmor som är här nu har fantastisk tur med vädret, vi har härliga dagar. Den här helgen ska vi äta i Växbo är det tänkt, det finns ju plötsligt tid nu när man inte kan åka på några tävlingar. Josi tänker inte hänga på, hon var dessutom på Axmar och åt i lördags, blev bjuden av han vad han nu heter, ni vet med plommonen........


Jag följer ingen annans blogg, försökte hänga med lite grand i en persons blogg ett tag eftersom hon hade hästarna på en anläggning där jag hängde rätt mycket för något år sedan. På hennes hemsida kunde man läsa att hon satsade på eliten och att man med förtroende kunde lämna hästar till henne. På bloggen som dumt nog fanns på hemsidan kunde man läsa att hon ofta inte iddes gå upp ur sängen utan låg i den och rökte medans hon tittade på Disneyfilmer, det var dessutom mängder av alkhol. Hästarna nämdes knappt, utom då hon var tvungen att mocka själv, då togs beslutet att sluta rida då det finns mer i livet än hästbajs!! Men alltså, Hallå!! Visst jag håller med om det sistnämda, men om man vill verka seriös så får man nog se upp med vad man lämnar för spår efter sig on the net.  Så gott folk och unga människor, var lite försiktiga med vad ni skriver, vad som verkar allan ballan idag kanske är jättepinsamt i övermorgon.(som moder till en tonårsdotter får man dock häva ur sig vad om helst, det förstår ni väl)



Ovido - Quiz & Flashcards