Alla inlägg den 11 september 2009

Av Lotta Odström - 11 september 2009 19:40

3 personer har betytt lite extra idag och igår, Jessica Mårds, Helena Blom och mamma. Ni vet varför! Tusen tack...


Idag lång resa till Solvalla, där min Bubbelhäst klarade sin besiktning med glans..........min "nya häst" hade tyvär ett litet problem som ska utredas vidare. Bubbel har skött sig utmärkt, utom vid ett tillfälle (och då var det tur att man har en sån som Jessica till granne)


Tungt var det som tusan igår då jag trodde att jag fodrade Bubbelungen för sista gången, vi har ju nästan undvikit stallet..........men nu står hon ju i sin box!


Ska gå ut och fodra och kolla Tinas hov.


Ja just ja, en kul grej. En kompis som läser min blogg mejlade och undrade om jag menade Orley när jag surrar om Patienten. Och om han var fysiskt skadad på något sätt. Ha ha jag svarade att Patienten är Patienten och han är ju möjligtsvis psykist skadad! Men det är kanske snurrigt att hänga med, våra hästar har ju tusen smeknamn och bloggen har ju börjat "mitt i livet" utan någon presentation. Dags att presentera åtminstonde Patienten då, som ju har blivit väldigt viktig, ända ridbara djur som han är.


Patienten f. 2004  e. Seb(Tammerfors xx) är en valack och ägs av Y Idehäll. Han har bott här förut, då han opererat bort lös benbit, därav namnet Patienten efter som vi altid undrade hur det var med "patienten". Heter igentligen Sebastian, kallas Zeb eller ibland "Kronprinsen" internt skämt som hänvisar till hans pris...........


Är trevlig på alla sätt och vis utom att sitta upp på!! Burr! Brun,  ljusare nästan lite bork. ca 164 cm över havsytan, vilket känns som alldeles för många centimetrar när man ska kliva upp!!


Ovido - Quiz & Flashcards