Alla inlägg den 2 september 2009

Av Lotta Odström - 2 september 2009 16:45

Det märks att antalet ridbara djur har minskat, här sitter man igen........mamma har varit och hälsat på en sväng, för att kolla hur jag igentligen mår(misstänker att hon läst min blogg). Vi tog in Patienten och jag longerade honom, samt massarade ryggen. Han var väldigt mjuk och lyhörd. Ingen uppsittning i dag, men han fick stå bredvid pallen och jag hängde lite på honom utan sadel......vet inte om det gör varken från eller till men känns ju som man bör hålla på med något i alla fall. Han är väldigt spänd över ryggen. -Kolla om han sitter fast mellan 5 o 6 revbenet , sa Dany. Vart precis??!!


Sedan gick vi in och jag tvättade kökslamporna(jag är sjuk!), när Fiffson kom och hämtade mamma passade jag på att skaka trasan lite genom dörren, kolla duktiga jag! Jag har visst inte bara spån i strumpora och hö i örat! Jag vara vanlig städtant också! När jag sedan skulle kasta något skräp , fasst papperskorgen var full suprprice, surprice upptäckte jag till min fasa att skålen med musgift under köksbänken var alldeles TOM. Oh my god!!! Vem hade ätit upp detta, någon ful liten äckel päckel parasit snuskig päls/svans djur?


Vrålade på Josi, men inget stöd att få där, hon höll på med sin franska. Svettades en stund, önskade att jag fortfarande rökte, då hade jag tänt en cigarett, fyllde sedan på fatet. Varsågod, ät,dö! Men vi har ju inga möss eller hur, man är ju rustad med Anticimex,  Lucs päls/tass djur samt en makapär som ska sända ut elvågor som de inte ska tåla, de fula äkliga svanskrypen. GHHAAAAAAAAÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ! Äckligt,äckligt.


Ska släpa iväg Bubbel till Bollnäs för att träna, samt gnälla lite så att Eva och Ann tycker synd om mig.

Av Lotta Odström - 2 september 2009 13:08

Enligt Josi så växer det svampar på gödselstacken som framkallar hallucinationer vid intag! Är kanske dags att prova!!! Kanske kan sälja till andra hästägare/tonårsmödrar/fattiga satar.


Dany, min ridkompis i Belgien har varit ute och ridit 130 på sin "nygamla" Cento avkomma. 183 skimmel, en GP häst utan tvekan. Hon har fått den av sin far (efter att ha sålt den till honom för några år sedan, de gör många sådana affärer) och den skulle tävlas  av hennes dotter, 14 år, men är lite för stark(du skämtar!) Snabbt gav hon då en av sina 5 åringar till dottern(en som jag letat upp i Belgien och nästan köpte) och tävlar nu denna för egen del, i alla fall tills vidare. 7 år och gått int 140 i Lummen. Ja djävlar! Jag har faktiskt ridit denna, fick ta över efter att Ragan stuckit till USA. Men den måste ha vuxit grymt mycket, den var då 4 år och runt 172. Här en bild på vidundret.

Av Lotta Odström - 2 september 2009 08:25

 Kl.08.29 Har bogserat ut gruppen päls/hov djur. Såg direkt att Tinus var svullen i kotan höger fram/varm. Hovslagaren kom igår och ryckte bort sömmen som KAN ha suttit fel samt kände med visitertång(genom sulan?). Farbror Vet i Gävle sa att om det var ngt "skit" från skoningen kan det leta sig upp. Bekräftat!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Om jag vore alkis så skulle jag varit full i en månad!!!!!!! Och idag hade hag spetsat med någon drog!!!!!!!!!!!!!!

Ovido - Quiz & Flashcards