Alla inlägg den 7 januari 2010

Av Lotta Odström - 7 januari 2010 13:22

Utanför fönstret står hästbussen på tomgång, vilket gör mig nervös. I morse ville den inte starta vilket gjorde mig förbannad. Vi kom inte i väg till träningen till Bollnäs vilket gjorde oss lätt deprimerade.


När någonting inte går som det ska med maskiner och makapärer i den här familjen så ringer man EN hjälplinje........Luc´s mobil. Han kom på lunchen och startade med kablar och grejs, en annan fattar ingenting.......jag har blivit tillsagd att inte stänga av motorn förän kl 14.00 Men jag gillar som sagt inte att den står och dundrar för sig själv.........Josi och jag red Räkan och Tinus på förmiddagen, de var ändå kvar inne och eftersom vi inte kom iväg på träningen i Bollnäs så ver det ju bara at rida på, Räkan måste ju stärkas och Tinus ska ju snart börja tävla igen........det var inte lika kallt som igår, men det blåste och snöade små arga snöflingor...........igår red Josi och hennes kompis Amanda fast det var kallast hitills........hjältar! Tinus fick stå över, när jag tog av henne täcket frös hon så hon skakade..........jag satte på ett extra täcke och lät henne gå tillbaka till boxen.


Nu är alla redan inne och äter hö.


Vi har varit ute de 2 senaste nätterna och kollat att allt är som det ska i stallet och att vattnet inte fryst..........allt funkar än så länge, det är mycket lämpligt med eluppvärmda vattenkoppar!


Vi har en träning kvar att se fram emot i kväll, Cia kommer och Bubbel är den utvalda. Återkommer.



Ovido - Quiz & Flashcards