Alla inlägg den 15 augusti 2009

Av Lotta Odström - 15 augusti 2009 09:09

Orley har plockat kantareller! Det var inte hälften så spännande för honom som för mig! Hoppa själv upp på Orley mitt ute i skogen med tyglarna i munnen och utan armar(de höll i tröjkanten så att inte svamparna skulle trilla ut). Orley spelade "lilla bräckliga jag, alldeles för skör för detta skogsliv........drama apa!


Jag styrde sedan hem med en hand, trodde att slutet var nära inte bara för svampen utan även för en del av mina kroppsdelar för att inte tala om Orleys delika ben, när vi blev omkörda av en jättemaskin typ skördetröska. Men nu var Orley, cool, vad är väl en skördetröska när man hoppat det svarta vattnet i Sundsvall! Lite skumpigt blev det dock när jag blev omkörd av lokal bildåre(en av Josis ex). På bilden(om det syns) visar Orley tydligt vad han tycker om livet som bär o svamp plockare(sticker ut tungan).


Josi o Luc åkte till Stockholm igår, jag red hemma, Tina var super, skulle vilja åka direkt ner till Normandiet och köpa en till..........Bubbel var ok, men oj vad hon försöker koma undan.........kastar sig på bettet, svänger ut med rumpan höger, vänster, bogen ut höger, vänster.......allt för att inte behöva ta vikt bak. Men nu är ju inte jag den som ger mig....blev bra till slut. Och man behöver inte gå på gym  eller så.........

Ovido - Quiz & Flashcards