Alla inlägg den 29 augusti 2009

Av Lotta Odström - 29 augusti 2009 16:46

Tror inte det är sant..........en till tappsko 16.00 på en lördag eftermiddag och planerad tävling i morgon. Sakramento idoti djävla faen och hans djävla moster djävel!!!!!!!!!!!! Om det nu var den första tappskon på ett tag skulle jag bara tycka otur men vi har tappas så sjuuuuuuuuuuuuukt mycket skor den sista tiden. Och de dyra silikon sulorna ryker de med förstås och går ej att åter användas. 


Bubbel o Josi kämpade sig runt 110 med ett stopp , hoppade stort och fint. Vi skulle ha strykit oss i nästa, men startade, hästen trött, Josi kämpar tappert men det blir inget flyt.........ett stopp typ 2-3 ner.


Tina kan ju då inte ens ridas, för att inte tala om tävlas........


Orley har travat sina bomserier igår och idag.........ser sömnig ut och ur slag ut. Yes vilket djävla flyt alltså! Det enda som roar mig är att skriva elaka kommentarer om Stockholm Horse Show på Equipes hemsida, vi skulle åkt till Stockholm om Orley varit ok  men det verkar vara rena katastrofen därnere..........någon svarade och kallade mig en elak person. Lilla jag! Tänk vad man kan missupfattas då..............Dra åt helvet alla satans djävlar......... (om du läser det här mamma så ursäkta språket m.m)

Ovido - Quiz & Flashcards