Alla inlägg den 30 augusti 2009

Av Lotta Odström - 30 augusti 2009 21:59

Jaha lagomt kul dag.........ingen tävling för vår del, åkte in till SORF och kollade på Lars, Em C, Tove, Johanna och några till.


Stona hade "chickenrun" i sin hage, det var lite roligt att se i alla fall, Tinus var full av bus! Våra korpulenta medelålders ponnyherrar tittade på från sin hage och även Orley stod och glodde som om de kom från Mars allra minst. Sedan fick även han ett ryck och plockade fram sina värsta långa galoppsprång, korsa hagen på typ 5 språng(och det är ingen liten hage). Han fick gå in förstås och kyla benen........sedan hade vi salva i hans ena öga, det var inte helt lätt, och jag tvättade hans svans som han kliat så den såg ut som en kaktus. Fick dessutom massage och mycket nogrann koll av ben.


Josi red ut med Sofia, de var borta jättelänge, till slut ringde jag och vad fick man höra....-Sofia har ramlat av Dogge, vi har tappat honom, han springer mot E4:an, hjälp.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag fick tusen gråa hår till, fast det enda jag kunde komma på att säga var- Men det finns ju ingen E4 här, vart i h........... är ni igentligen??????? Fniss och fnitter till svar........lurad! lättad! Ungdjävlar! Jag antar att jag borde låst in mig på badrummet och tvättat munnen med tvål om ni förstår vad jag menar. När de äntligen kom hem hade de bytt häst, och Sofia satt på Bubbel och Josi på Dogge! Tok men kul! De ska ju ha roligt med sina hästar.


Hade lektion med Ida och nya ponnyn, det var roligt, de skötte sig bra och Ida kunde ta instruktionerna och rätta sig.


Annars lite trött, kräftskiva med Fiffson igår på lyskvällen, mycket fniss och kul dock helt nykter. Och vilken bra musik, Magnus är bäst! Ja inte på att sjunga själv, men på att blanda låtar. Vi diskuterade våra föräldrars musiksmak, Lucs pappa var visst ganska modern, vår pappa köpte skivor med båtar på! Undrar om det finns något samband här, då jag i Belgien ofta köpte vin med en båt på etiketten. Och jag är inte det minsta lilla maritimt lagd!  Vi pratade P3 också, det enda jag lyssnar på i radion i alla fall. Vi hade en inackordering i stallet ett tag som ändrade hela tiden till "Lugna favoriter" på stallradion. Mycket irriterande! Malin Berghagen löser dina kärleksbekymmer tex. Vem står ut med att lyssna på något sånt, blandat med Celin Dion och annat skit! Hujeda mig


Ska nu sätta mig i soffan där jag kommer att somna medans familjen runt omkring mig tittar på sista "sagan om ringen". Jag försökte titta på den andra filmen en gång, somnade och vaknade, kastade en blick på TVn där träd sprang omkring och pratade, trodde jag drömde och somnade om på 2 sekunder!


Godfnatt!





Ovido - Quiz & Flashcards