Alla inlägg under augusti 2009

Av Lotta Odström - 11 augusti 2009 22:00

Detta har Cia Tengren sagt.....tyvär är det Näsans tur nu........lilla Näsan, som jag räddade i Belgien från vanvård och släpade med ända till Sverige, som jag trodde att jag hittat ett fint livslångt hem åt i Österfärnebo, som sedan dök upp hos fodervärd i Ljungby, som dom ska avliva imorgon för att fodervärden inte har hittat en stallplats och ägaren har tröttnat.................


Jag är jätteledsen, det känns som jag misslyckats.


En bild från Näsans första sommar (och förmodligen bästa) i Sverige, denna blir den sista...bara förståndet hindrade mig från att åka och hämta hem honom när jag fick reda på det här....men stallet är fullt......fast jag köpte inte Näsan med förstånd utan med hjärtat (och lite pengar). Hjärtat har jag kvar, det är värre med pengarna och förståndet är det väl si och så med. Gjorde jag fel? Ända från början?


Josi vet inget om det här, bara jag, mamma och Luc, ja jag smsade en "hjälplinje" men just ingen respons, har inte kunnat prata med någon, kanske lika bra det. Undrar om Josi varit lite mindre självisk "pain in the ass" tonåring idag om hon vetat vilka hemskheter man gått och dragit på. Djävla skit!!

Av Lotta Odström - 11 augusti 2009 21:39

Idag åkte vi till Alexandra i Gävle för att träna, Tinus Rouge fick den äran. Det var jättenyttig träning, mycket fokus på sits och hand över hinder. Hoppas vi kan åka dit en gång i veckan nu när alla hästarna är i gång.


Vi tog med oss Orley hem, Tommy ska titta på honom imorgon. Tina delade surt med sig av sitt hö i bussen på vägen hem, Orley stog hela tiden med öronen framåt och retades med förtjusning med sin lillasyster. Jaja släkten är värst. Tror Tina glömde bort att när hon åker själv kan hon inte äta (vet inte varför men tror att hon "vakar" och inte kan slappna av så pass att hon kan äta då) Så hellre dela och faktiskt kunna äta själv också kan man väl tycka.Fast hon reser bra, det gör alla mina, skönt. När vi körde upp på vår väg stod alla 4 öronen rakt upp, de vet så väl när de är hemma. Orley är ju nu förtiden alldeles normal och behöver inte typ vänjas vid livet på landet, det var bara att släppa ut honom i hagen direkt.


Idas nya ponny Stampe, nej jag menar Pampe har fått flytta in då Glory flyttat till Sundsvall. Jag hade fattat fel och trodde att han hette Stampe, som kaninen i Bambi, en det är Pampe ju!


Hanna Åkerblom tittade in en sväng och även Camilla Westberg har varit här idag, Camilla köpte lusern och Hanna hade varit och kikat på ett hus i Glössbo.


Tog ut Orley på en låååång skritttur, såg en del kantareller som vi sedan plockade.


På torsdag kommer Cia och har träningar, det blir ju kul. Ska anmäla till Högbo, blir bara 100 och 110, ingen av dem har ju tävlat på ett tag nu men det är tänkt att båda ska gå 120 i Hudik, fast avd B.

Av Lotta Odström - 8 augusti 2009 10:42

Vi gör som dom gör på TV. Vi låtsas att hindret vi travhoppar är 160, vi sitter som att det vore det i alla fall. Pradus har tyvär missat programmet på TV...........

Av Lotta Odström - 8 augusti 2009 10:40

Men ghaaa!! Måste vinkla mina hasor samt sprätta upp med frambenen!!

Av Lotta Odström - 8 augusti 2009 10:29

Jag har förmodligen drabbas av värmeslag.........satt upp utan hjälm och dessutom före klockan 9!!!! Jag glömde hjälmen en gång i vintras, halvägs förbii Ringnäs sa jag då till Josi- Vad varmt och mysigt det känns om öronen!(jag hade mössan på!!) Och tonåringen som var med hade inte tänkt på det!! Ja, se tonåringar , de är inte att lita på!! Fast idag kunde jag inte skylla på henne, vid denna tid på dagen låg hon givetvis i sin säng.

Av Lotta Odström - 5 augusti 2009 21:07

Jag vet inte ens varför jag lägger ut denna groteska bild........men måste väl visa att jag också gjorde nåt. Mycket viktigt, ser till att huset är varmt på vintern..........mycket farlig maskin.........jag tar ohyggliga risker!!

Av Lotta Odström - 5 augusti 2009 21:03

Även tonåringen hjälpte till, vill ju som bekant äga en ny, snygg kavaj från Ryttarstugan. Det var även ett lämpligt arrangemang då hon inte kunde ta sig därifrån av egen kraft! HAHAHA. Me grymma moder!!

Av Lotta Odström - 5 augusti 2009 21:02

När stegen inte räcker till får man använda fantasin samt traktorn!

Ovido - Quiz & Flashcards