Alla inlägg den 31 mars 2010

Av Lotta Odström - 31 mars 2010 20:42

Jag är sjuk och Josi är sjukare. Hon såg jätterisig ut på morgonen - return to bed. Har skrittat ut på sprätt Tinus,vi backade ner från gården........väldigt farligt idag då råddisgänget var tillbaka. Tinus måste ha nackspärr som hon har stått och glott. Räkan släpade jag in till ridhuset och försökte samla lite för att få lite styrka på sikt i bakbenen............tycker mig ana lite bättre kondis och aningens mer "nåt i handen". Jag tackar gud för hästbussen(fast jag tror inte riktigt på gud? och han har inte betalat den heller) och jag älskar SORFS stora fina ridhus och gillar personalen  där MEN FY FAEN VAD TRÖTT JAG ÄR PÅ ATT ÅKA FRAM OCH TILLBAKA MED HÄSTAR I BUSSEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  När ska ridbanan komma fram jag får nåt fel!!! Och hästbussen är jättesmutsig men går inte in i sådan där carwasch och det är faktiskt för kallt för att stå ute och fila på den.


Tack gud(gud igen kanske beror på påsken?) för att vi inte ska åka till Umeå, hade inte gått heller när man är sjuk........undrar om det kommer att vara jättekallt däruppe i norr? För det kan väl inte vara mysigt va!?


Tittade på en film där en tjej gifte sig och sa till sin mamma-Det här har varit den lyckligaste dagen i mitt liv. -Vad har varit din bästa dag frågade jag Josi. Svar- När jag var felfri i 120 och fick hoppa om!!



Vi ska i alla fall få åka och äta hos min syster i påsk.........om vi blir friska. Hoppas! Jag har tagit en slurk vidrig medicin från belgien som igentligen är till hästar.Urk Men vad gör man inte för att få en chans att umgås lite:-)


Såg ett "happyface" idag i alla fall, B Hilden på väg till ringnäs i bil med hästen åkandes bakom. Noterade att hon precis som jag hade hjälmen på när hon körde, jag är så rädd att jag ska glömma den annars och komma fram till ridhuet i bara mössan. Jag har på hjälmen när jag åker hem också, sedan byter jag snabbt till mössan innan någon hinner se hur man ser ut. Men vad ska man göra till sommaren? -Då har man keps sa Jessika Mårds en gång. Men inomhus? När man ser ut som Vargtass efter det att han varit död en vecka? Funderade på det idag och letade fram några virkade bomulls mössor som var moderna för några år sedan när vi var på party ön Mykonos. Ville minnas att jag var rätt cool i dom............för 10 år sedan ja! Jag såg värre ut än en död indian!! Jag måste helt enkelt gå till frissan, det är åååår sedan.


Om man skulle vara judisk så kan man ju ha en sån där liten mössa högst upp. Jag är ju så platthårig(Dolly Parton skulle svimma) att det säkert skulle räcka.........ku klux klan eller vad de heter de djävla dårarna har strutar på huvudet dom och det har ju stjärngossar också fast bara vid Lucia........man kan ha burka och inte synas alls. Man kan klippa sig....... och kalla sig "The artist formaly known as Vargtass" precis som vi kallar ------- för "the person formaly known as T----H------ Ursäkta det där var en insider!! My nearest and dearest vet vad jag menar!!! Man kan ju inte skriva vad som helst med namn och allt fast man är grymt sugen ibland!  Tjoho!!



Ovido - Quiz & Flashcards