Alla inlägg den 13 mars 2010

Av Lotta Odström - 13 mars 2010 23:47

Malin: Jag lånar jättegärna ljudböcker. Fick elräkningen för januari o februari, kan troligen köpa mig något nytt år 2013!! Om det blir milda vintrar!


Sara: Jättekul, såg att du skulle dit. Beställer en bangång av dig åt Josi :-). Hon behöver någon att knalla runt 120 med.

Av Lotta Odström - 13 mars 2010 18:42

Ut kl 8.00, in 18.00.........bättre än förra helgen! Vi trodde när vi kom fram att de höll på att bygga om till klass 3, vilket var Josis första klass, men i själva verket var det klass 2 som inte ens börjat. "Stööööööööön". Det hade varit för hårt på framridningen och därför tog allt lång tid, man hoppade fram inne på banan.


En koll på framridningen gav att det var mjukt och ridbart på vissa ställen där solen låg på men där hindren stog var det hårdare, räcket gick att hoppa men vi struntade i oxern. Andra var av annan mening och hoppade friskt på allt, kan nog hända att en del har lite styva ben i morgon...


Räkan rev ett hinder i varje klass, men Josi red fina rundor, kom rätt till hindren och red rytmiskt. Nästa gång får hon starta 120 på den också.


Ulivera, före detta Hudikhäst vann en klass, 100 cm. Den hoppade fint och var avspänd. Tycker det var kul för jag var ju lite inblandad där när de köpte den:-)


På hemvägen stannade vi till hos Dalviks kvarn och hämtade melass till en travkille från Enånger.............vad gör man inte för sina kunder......allt!


I övrigt har det blåst kallt...........

Räkan var snäll att ha med på tävling, men vågade första gången inte gå in i ridhuset. På framridning var hon minst sagt upphetsad, men det gick snabbt över........hon har ju ingen kondis än.


Jag tror jag går ut och kvällsfodrar och sedan badar så man blir varm igen.


Har kommit halvvägs i min ljudbok, tror den tar slut nästa helg då vi ska till Sundsvall fredag och Falun lördag. Jag skulle vilja ha en "mack" som sponsor! En snabb koll på anmälda till Sundvall i tävlingsdatabasen avslöjar att Josi ska rida i samma klass som Helena Lundbäck and her boyfriend from Italy!! I sundsvall!! Va??? Måste komma ihåg att köpa mera "Red Bull".....testar just nu effekten av Red Bull och alkhol, jag har ju inte blandat men först det ena sen det andra. Brukar dock inte hända ett skit, tonåringarna överdriver kanske eller jag gör nåt fel den här gången också......


Dagens hjälte-Luc som fixat stallet och de djur som varit kvar hemma. Tack!

Ovido - Quiz & Flashcards