Alla inlägg den 11 mars 2010

Av Lotta Odström - 11 mars 2010 17:11

I del familjer säger somliga så gott som ingenting medans andra säger allt! Det gick inte vägen den här gången men prova gärna igen. Vi är endast roade.

Av Lotta Odström - 11 mars 2010 08:26

Veckan har förutom det vanliga hoppandet och körandet av hästar o barn även inneburit en del "krig", då tonåringen släpade in ytterligare en volvo 740, eller ja den stod ju kvar på gården men dess förare, en yngling i kepa(på inomhus) och mjukisbyxor stog inte kvar ute utan plötsligt i mitt kök! Dessvärre! Jag tycker mjukisbyxor är jättesött. På bebisar.


Jag är nu rätt så privat av mig och när okända springer runt i mitt hus känns det som man är nåt jäkla friluftsmuseum.


I övrigt såg han ut som en klon av de andra..............det kanske bara finns en modell i Söderhamn?


En kul grej som Josi sa i Gävle på Helena Persson träningen:

-Snart fyller jag 18(Josi)

-Är det för att du ska få göra som du vill som du längtar dit?(någon)

-Jag kommer aldrig att få göra som jag vill(Josi)!!!



                           Ja ähum.........


Så här ska Luc ha sagt till Gustavsson i stallet ang de ynglingar som klampat runt här i 3 års tid:

- Det är som att prova en klänning, man köper den och hemma ser man att det inte passar och då lämnar man tillbaka klänningen. Varför köper man då samma klänning nästa vecka?!?


Gustavsson skrattde hela vägen hem.


En av dem var faktiskt lite trevligare än de andra.........en var lite tjockare än de andra.........en såg till och med bra ut men han lät när han åt! Efter honom har ingen mer blivit bjuden på mat!


På tal om mat, hästars, så är det äntligen dags för lusern i 25 kg säckar i stället för 30 kg. Samma höga halt av smbp, 150. Vi är många som kommer att älska att bära på dem. En del hästar som jag sett skulle definitivt älska att äta det också..............men är huvudet dumt får kroppen lida(hästens)........


Ovido - Quiz & Flashcards