Alla inlägg den 29 mars 2010

Av Lotta Odström - 29 mars 2010 08:39

Någon som undrar vad jag har hållit på med sen sist? Det gör jag också........... Lördagkväll fick jag återigen en grön drink av min dotter(ny helgvana sedan hon fyllt 18), det är ju mysigt men tanken är ju lite-Jag gjorde en drink till dig mamma! Jag tog en själv också! Inte vet jag om det var den gröna drinken eller nåt annat men jag var vaken hela natten och såg två fimer på TV. Detta har inte hänt sedan 2001! Och efter som det skulle bli sommartid fick man ju sova en timme längre så det gjorde ju inget att man gick och la sig kl 03.00......ellet hur var det nu då med sommartid?!?


På söndagen var vi i Gävle hela dagen, Räkan hoppade 110 och 120, 4 fel i varje klass, suger lite lagomt, hon hoppade väldigt snålt bak.......Orleys tur, hoppade bara 130, såg väldigt fin ut på framhoppningen, avspänd, travade in på banan, fick startsignal, fick fnattt!!! Reste sig på bakbenen och viftade med frambenen, ville till vänster, ville ut.........men igång kom dom och jag tyckte han hoppade bra, mycket luft och starka, rena språng....men när man inleder på bakbenen blir det ju lite därefter och till kombinatonen blev det ett språng för mycket och det föll.......4 fel här också. Vi kom hem 19.45, gjorde snabbt klart i stallet(snälla Luc hade mockat) och Josi kastade sig ner framför TVn för att se WC hoppningarna..........jag har närt en hästnörd vid min barm!


Om jag surat för att vi inte ska till Umeå kan jag ju lungt påstå att just nu är jag rätt nöjd ändå......men jag hinner säkert ändra mig.


Earthour för vår del innebar middag i mörker, Luc hade pannlampa när han rensade fisken!


I övrigt har jag åkt fram och tillbaka till ridhuset med hästar som ska hållas igång och det blir samma lika idag. För hårt för att kunna rida ute.Josi har inga läxor den här veckan och kan hänga på, lov nästa vecka med team träning i Nytorp tisdag, onsdag, tävling i Fagersta påskmåndag och tävling i Uppsala den 11 april. Den här veckan Gabi onsdag, Cia torsdag och Bubbel ska få hoppa 100 på lördag inne på SORF, klubbtävling.


Påsk snart så jag har kastat bort julstjärnorna och tagit fram en plast kyckling! Oj vad fint jag gör!


I torsdags åkte vi till Gavellis fina ridhus och tränade för Alex med Räkan, det gick jättebra. Synd att vi inte kan åka dit oftare........kanske på lovet. Har vi lov samma vecka som dem i Gävle?


Det snöar föresten ute och det är kallt så snön ligger kvar..........härligt!!

Ovido - Quiz & Flashcards