Alla inlägg den 2 mars 2010

Av Lotta Odström - 2 mars 2010 19:30

Jag hoppas ha lite energi över i morgon till tex bloggning, städning, dressyr på Bubbel m.m Hmmmmmm kanske skulle laga mat också.. Göteborg var förstås stenkul, mer om det  när orken finns.......Helena Persson träning med Tinus var jättekul, hon är på hugget, den lilla. Men så påminner hon ju också starkt om en skallerorm! Tack vare Elin S mamma har vi Tinus på film och jag hoppas kunna ordna en filmsnutt endera dagen.


Orley tränade också för Helena, men vi hann inte se honom. Jag frågade Helena hur han varit, hon flinade lite och sa-Han var pigg, men hoppade bra. Alex sa sedan att det var ett "understatement", han hade varit vansinnigt pigg, rusat jättesnabbt fram till hindrena som att han ville hinna med att hoppa allt 2 gånger. Avslutar med en bild från Sundsvall som får oss som varit ute och tävlat i -17 grader och snö att längta till sommaren...........Orley-Alex, varsågoda, det var över 30 grader varmt den helgen.  

Av Lotta Odström - 2 mars 2010 07:24

Helgen har tillbringats på tävlingarna i Göteborg och nu är vi mitt inne i en hoppkurs för Helena Persson................återkommer.

Ovido - Quiz & Flashcards