Alla inlägg den 29 maj 2010

Av Lotta Odström - 29 maj 2010 20:57

   Vi har haft ett jättetrvligt möte med PE gruppen.............tyvär funkar inte det tänkta datumet. Så här är det: På distriktets hemsida finns en tävlingstermin. I denna står det att Hudiks 3 dagars är den10-12 september men i själva verket är den flyttad till 17-18 VÅRT PETER DATUM!! Attans!! Det går inte att genomföra då, jag har ju lite planer med distriktet också..........Nytt datum, mera jaga PE, mera jobb!


Jag har ramlat 2ggr idag, en gång när jag ledde en häst(den just nu mycket fogliga Räkan). Hon klev på min gummistövel precis när jag tog ett steg framåt. Jag blev mycket atletisk pga leran som jag inte vill ramla i och gick ner i brygga på en hand(den andra handen höll i hästen). Jag drog in röven allt jag kunde! Hade minuterna innan sett 2 ramla av inne på banan(vi var på tävling, vad annars) och de var inte fina eferåt! Jag kommer inte att kunna röra mig i morgon, jag är inte alls så där spänstig i gentligen och har förmodligen sträckt nåt.


Hemma från tävlingen(Räkan hoppade 110, ett ner i omhoppningen, Martinus Wåågh vann :-)) red Josi och jag de andra 2, Tinus var yr o sprättig och på hemvägen fick hon syn på ett (o)synligt djur! Jag hann inte ens försöka sitta kvar...........När man ramlar av i min ålder gör det inte bara ont som satan, det tillkomer vissa problem, som att ta sig upp på hästen igen. Josi hoppade av Bubbel, som inte fattade någonting men som passade på att äta lite, och skulle hjälpa mig upp. Jag hade rätt så tajta jeans. Utan stretch. Till slut tryckte vi ner Tinus i ett dike och jag kastade mig djärvt på från en sten. Tinus satte genast av i full fart med huvudet rakt upp.....jag blev knockad på näsan och Bubbel ryckte upp en liten buske med rot och allt och sprang efter. På hemvägen var Bubbel mycket bekymrad eftersom hon ville äta busken som hon hade i munnen men bettet var i vägen.....teknikens under!!


En kul grej idag var att både Martina och Josi vann Lamicell Cup och får rida i Hammarö i sommar. Chauffören och plånboken jublar i kapp! De fick varsitt täcke och schabrak. I morgon ska vi till Sundsvall, jag ska ut och kvällsfodra nu. Hade tänkt bada men drunknar väl........

Ovido - Quiz & Flashcards