Alla inlägg den 11 maj 2010

Av Lotta Odström - 11 maj 2010 08:20

Det har varit mycket gnäll här på bloggen den senaste tiden och mer lär det bli. Mitt humör är kopplat till mina hästar och när det är något med dom går min värld under, i alla fall tillfälligt. I söndags efter Bubbels runda mådde jag faktiskt illa på riktigt. Och jag tyckte synd om min häst för det blev ju inte alls som jag hade velat ha det för henne. Och jag blir ledsen för Bubbel är inte alls så där dålig. Igentligen. Jaja.......

Igår medans jag red på Tinus i skogen och försökte sitta kvar samtidigt som jag spanade efter älgar och björnar funderade jag att i vissa länder skulle folk förmodligen vara överlykliga över en häst.........för de skulle kunna äta upp den!


Två av våra tävlingskompisar ramlade av rejält i Högbo, hoppas att de återhämtar sig snabbt så vi får se deras glada nunor igen på tävling och träning.


Nästa helg går div 1 i Älvkarleby.........vi ska dit och ge järnet, det har jag bestämt nu fast det varit nära att jag kastat in handuken. Det har minst sagt varit en del tråkigheter runt det här.......


Igår kom veterinären, tog blodprov på Bubbel och gav henne vitaminsprutor. Veterinären tyckte hon var fin men jag vet inte jag ?!????? Hon ska få gå Cia träningen på torsdag, hoppas hon är lika fin som sist när Josi red henne på den träningen. den stackarn behöver nog få känna sig lite duktig och omtyckt(ja jag menar hästen inte ungen)


Ungen skällde jag på igår, hon hade lett in Räkan som blivit skrämd av nåt och trasslat in sig i grimskaftet(hon hade fått stanna och beta) och sedan kastat sig iväg  och dragit omkull Josi som åkt efter på magen.........men när jag sagt att hon måste ha bättre koll bla bla erkände jag att jag själv tappat Räkan som varit mycket yster på morgonen. Fast min tappning var mycket odramtisk.


Byggde en kombiation oxer två språng räcke åt Josi och Räkan för Josi har tyckt att det varit svårt att rida den till en kombnation, den står emot en del då. Men igår var det inga problem alls. Jag ska rida alla idag för Josi ska plugga.



Ovido - Quiz & Flashcards