Alla inlägg den 13 maj 2010

Av Lotta Odström - 13 maj 2010 21:44

Gårdagens träning då Josi ramlade av rakt in i ett hinder och fick med sig tränset så att Räkan var lös(och Räkan är inte lätt att tränsa) känns som en fjärt i universum jämfört med kvällens träning, i vilken Bubbel förklarade krig mot det orättvisa faktum att hinder skulle hoppas!! Jag är mest paff!! Paff och impad av att Josi inte la sig ner och grina i gruset!  Aldrig har jag varit med om att Bubbel varit så fruktansvärd nonchalant och arg och frånvarande i en (o)salig blandning! Gud så Josi fick kämpa! Och Cia också! Jag stog mest och gapade och lyckades till och med glömma att jag höll på att frysa ihjäl. Och att det regnade.


Cia ringde mig när hon satt i bilen på väg hem. Tack för det! Hon hade en hel del vettigt att säga och hon tyckte att Josi varit mycket tapper. Hon talade också om hur hon tycker att vi ska gå vidare i det här Bubbelkriget!


I morgon ska Orley tävla! Och på lördag också! Och då ska han............hu jag vågar inte titta!! Och hu vi ska tävla med Räkan samma dag, någon annanstans, så vi kan inte titta. Och hu och hu och tvi vale!


Dagens djur är inget djur utan en tränare från Högbo! I ur och skur! En mer engaerad människa får man leta efter!




Ovido - Quiz & Flashcards