Alla inlägg den 7 maj 2010

Av Lotta Odström - 7 maj 2010 19:39

Tinus som ju vilat lite pga sina knän hoppade idag 120 felfritt i Högbo! Jättehärligt, för nu har det ju inte varit så roligt ett tag. Josis andra felfria 120, men denna var bättre än den första. Jättebra ridet dessutom och inte felfri för att man hade turen på sin sida. Vi åkte sedan "turistsvängen" hem över Ockelbo, väldigt fint med allt vatten och så många fina ställen.


Alexandra "körde" runt Bubbel igår, också felfri men ingen "walk in the park" precis. Bubbs verkade lite chockad och det var som om hon bara fattade 30 minuter senare att hon faktiskt varit inne och hoppat! Med förfäran stirrade Bubbel på banan och undrade vad som hänt! Varje gång Alex rider den så hoppas man ju att hon ska hoppa lite så som några få av oss vet att hón faktiskt kan och så att Alex ska tycka att det är åtminstonde lite kul............men inga lyror än så länge. Ändå hoppar hon mycket bättre bak än de andra två och är nog i gentligen försiktigare..........Och vi vet ju hur hon kan hoppa upp fram! Jag har sett henne hoppa hinder på 140 lätt och med klass. Hmmmmmmmmmmm!!!???? Men bara lite låååååååååååååååååååångsam just nu. Troligen tur att Josi inte behövde, hade kanske gått men nu blev ju hästen lite skolad, tack vare Alex.


På tal om Alexandra, nästa helg är Orley anmäld i 150!!! Huga huga!! Och vi kan inte åka dit och titta (attans otur eller ej för jag skulle förmodligen svimmat efter andra hindret) för vi ska till Älvkarleby och rida div 1. En hake där.....Em Karlsson kan inte rida sin egen, den ska gå terräng och Darma som är anmäld har nu annan ryttare..........det är då Josi och Elin samt kanske Emma J. Kanske!!! Och då kanske det inte blir något lag! Ska kolla ett alternativ i morgon.........Om det inte blir lag kan man ju åka och titta på Orley och typ kräkas av nervositet.........eller man kan åka med Bubbs på lokal i Tierp. Tur va!!


På tal om kräkas så är det vad katten gör ibland.......och jaktsässongen har ju rivstartat! Överallt runt huset hittar man rester av onämnbart slag......Det värsta är att jag är säker på att jag hörde den kräkas inne men har inte hittat vart...........äh ni har väl redan ätit när ni läser det här eller?


Jag har inte ätit än men har fått ett glas vin och vem behöver mat då?

Ovido - Quiz & Flashcards