Alla inlägg den 16 maj 2010

Av Lotta Odström - 16 maj 2010 15:05

Ni får kalla mig vad ni vill men fy vad tråkigt det är på lokal tävling! Eftersom Räkan är nedgraderad till amöba är det tyvärr såna klasser som gäller. Tierp igår, mycket hög "muppfaktor", samma ryttare o hästar som när Josi red sina första 0,90 klasser för 3 år sedan. Man kunde titta på Sandra Jakobsson från Gävle, i övrigt var det inget att se......Och folk låter så mycket, de skriker BRAAAA!!! och DUUUUUUUUUKTIG! Och de har anhöriga som skriker de med. Jag tycker inte om när det låter så mycket. Räkan hade ett 5 pris i den svindlande höjden 105, kurkade sedan ur i värmen och rev 2 i 110. Josi var nöjd med den ritten, hon hade fått "bära" runt den. Räkan stod emot lite mot kombinationerna men Josi var redo.


I dag var det Tinas tur, samma ställe men mindre oväsen då det var regional klass. Dubbelnolla i 110, 6 pris, sedan 2 ner i 120. Ett fel var Josis, och ett var Tinas. Prydlig runda med vettiga distanser. Orkar inte riktigt 2 klasser. Blir bara 120 hädanefter, även om det blir priser i 110 är det inte den klassen som är den roliga.


Bubbel har gått ner 20 kg på att kuta runt i hagen, där hon lämnats ensam när Tinus drog till Tierp. Behöver nog inte ridas men måste väl, hon har vilat 2 dar nu pga tävlingar. Dessutom behövde vi alla en liten paus från varanadra efter den sista hoppträningen!

Ovido - Quiz & Flashcards