Alla inlägg den 9 april 2010

Av Lotta Odström - 9 april 2010 12:21

Lite friskare blev även jag till slut även om det tog väldigt lång tid eftersom jag varvade "ligga för döden" med att köra hästar till SORF, Fagersta och Nytorp. I Fagersta fattade Josi plötsligt det här med bed A:0, hon var 4 sekunder snabbare än segraren men tyvär med ett ner..........MORR!! Hon borde fått vinna för det var en super runda. Det tyckte även en landslagsryttare som satt i publiken! Nästa klass var det slut med det roliga, Tinus la en en tvärnit på första hindret och rev sedan 2 och var spänd och konstig.........behövde inte fundera så mycket, antog att det var knäna igen..........ringde ut veterinären.......behandlad i frambenen!


Bubbel har både hoppat och inte på träning i Nytorp, Räkan har hoppat allt Josi styrt på hur som helst och sett lika nöjd ut för det. Hon ska tävla Uppsala söndag och sedan torsdag i Gävle. Tinus ska nog kunna gå en klass i Högbo och sedan torsdagen i Falun, Räkan får gå Älvkarleby. Bubbel ska hoppa i Högbo med Alex. Hur ska man hinnna/orka/ha råd med allt detta??


Josi fick sina fiskar varma i Nytorp av Gabi och man kan bara hoppas att hon lärde sig nåt av det!!


På tal om Älvkarleby, där går första omgången av div 1. Bollnäs har lag med, lagledaren är en långhårig typ från Söderhamn..........ähum.


Grått ute om någon missat att titta ut och fortfarande 1/2 meter snö på ridbanan innebär många fler resor med hästar. Josi har städat inne i bussen och av Malin P har jag fått låna mera ljudböcker, så jag är rätt nöjd i min buss (om jag lyckats blunda för bensinkostnaderna vill säga).

Ovido - Quiz & Flashcards