Alla inlägg den 2 april 2010

Av Lotta Odström - 2 april 2010 09:14

Josi är friskare, jag är sjukare...........kom in 23.00 igår. ÅKte in och red  Bubbel som var jätteduktig. Skjutsade sedan in Josi och Tinus till Cias hoppträning. När Josi fick kritik hostade hon och var liksom sjukare, på slutet när de fick hoppa lite högre var hon som botad...........ja anyway, jag åkte hem emellan för att hämta Räkan som också skulle träna, ledde in henne och väntade på att Josi och Tinus skulle bli klara. När Tinus fattade att Räkan hade anlänt på arenan utbröt viss tumult!! Jag tog Tinus med till bussen, tänkte lämna henne på den och köra hem dem tillsammans.....bad idea! Tinus var jättearg och helvild, hon tänkte inte åka i någon djävla buss nu när Räkan hade kommit och allt...........så Tinus rymde! Prejade mig så jag satt som ett frimärke i väggen, hoppade ur bussen och galopperade tillbaka till ridhuset för att hämta Räkan. Galna sto!!!!!!! Tur att ingen kom i vägen för hennes framfart, hon var liksom inte att leka med. Jag blev faktiskt inte speciellt orolig när hon stack för jag förstod vart hon skulle ta vägen. En annan häst var också lös men jag hade fullt upp med min egen som jag släpade ombord och körde hem snabbt innan något mer hände. Tillbaka på SORF hoppade Räkan klart och sedan skulle hon köras hem, vilket gick utan problem. Vi brukar inte vara med på den sista träningen för Cia men nu var det en som inte kunde rida och det blev ju igen Gabí träning den här veckan............men jag gör inte om det i första taget!


Våran kompis Em Karlsson va med på träningen, det var roligt att träffa dem. Martina Wåågh var outstanding på att rida snäva svängar, Söderhamns snällaste häst var snäll, Josi var skitsur för att hon inte fick hoppa 150 !!!!! Det var den träningen det.


Tävlingarna i Umeå pågår, det är sol ute och jag ska tvätta bussen. Men jag har ont överallt i hela kroppen och jag fryser fast jag är kokhet. Hoppas Josi är tillräckligt frisk för att ta alla på en skrittpromenad i solen. Jag vill slippa idag.

Ovido - Quiz & Flashcards