Alla inlägg den 20 juli 2009

Av Lotta Odström - 20 juli 2009 23:02

Vem har väl hon där i gräset så kär??

Av Lotta Odström - 20 juli 2009 23:00

Jo det är ingen annan än den här(fast hon har ny pojkvän också)

Av Lotta Odström - 20 juli 2009 17:20

http://www.spannex.se/uploads/file/produkter/lusernpellets-teknosan-sck.pdf


Här kan ni läsa om det lusern vi valt för i år, obs att det är svensktillverkat, något som i alla fall jag tycker är väldigt viktigt i dessa tider då vi bör värna om miljön.


Av Lotta Odström - 20 juli 2009 16:11

Ja då har Josi ocj jag varit funktionärer igen, denna gång fälttävlan i Bollnäs, Norcic Cup eller vad det heter. Josi stog i ösregn ute på hoppbanan och jag stod inne på framhoppningen.


När jag va liten hade vi en ponnypappa vid namn Stig som alltid stod på framhoppningen vid tävlingar, Han viftade hotfullt med sin mätkäpp och skrek att man inte fick rida bakom hindrena och sånt. Han hade makt! Det var inte utan att jag kände mig lite som Stig där jag gick och krattade och sa åt folk att de skulle leda hästarna innanför spåret och dylikt. Och pååengelska dessutom. Men jag har en uppfostran och försöker bemöta folk som jag själv vill bli bemött!!! Ack ja.... Jag säger tex alltid tack när folk då lämnar spåret, man skyndar fram när folk vill ha hjälp med hindrena och sådant. Man krattade som en galning med en usel plastkratta så att det inte ska bli gropar. Och allt gick bra tills en viss ung man, Thedor tror jag han hette skulle hoppa fram. Och hans mamma "enters the arena"...suck nu börjas det. -Jobbar du här??!!!! Jo jag gör ju det. -Det är alldeles för många hästar här inne, Theodor kan inte rida fram!! Ni måste stänga dörrarna!! -Jag ska framför Era synpynkter till tävlingsledaren, svarade jag. (och man kunde höra det stora Et i Era och det var inte för att jag tyckte att tanten hade stil, tvärtom). Vi stängde dörrararna. Jag lämnade min plats typ 2 sekunder, då jag hade ett ärende till tävlingsledaren och då jag kom tillbaka stod tantskrället där igen och sparkade lite surt på min kratta.- Det går inte att kratta med den här, hämta en annan!! Ghaaaa bit ihop, börja inte svära eller slåss..... Som att jag inte visste att krattan sög!-Vi använder det material som finns att tillgå, svarade jag, som fortfarande har ont i ryggen efter att ha krattat med en kratta som hade funkat i sandlådan åt en 5 åring. Jag antar att de andra krattorna var ute på hos krakarna på banan och istället för att tjafsa gjorde jag jobbet med det som fanns.


Han Theodor hade 2 hästar till start.......


Lite senare kommer Josi in, sjöblöt och hungrig, måste ha något som går snabbt att äta och helst ta med ut direkt. -Be om en kexchoklad, det gjorde jag när jag hade bråttom, skickar upp ungen till kafeterian. Men nu hade hon otur och en synnerligen otrevlig medlem ur funktionärsstaben snäste av det blöta barnet. Precis som Josi typ är funktionär för godisets skull!! Hon va våt, kall och stressad! Alltså, om man vill att folk ska tycka det är roligt att hjälpa till så får det nog inte finnas typ VIP funktionärer som inte ens kan säga hej och som inte visar lite empati för andra funktionärer. Om man är ett surt djäkla a.....l så får man hejda sig, man representerar ju inte sig själv utan sin förening!


När jag stack upp i kafeterian sa jag bara, Hej vad kan jag ta som går fort? En kexchoklad? Ok tack va snällt! Synd att ungen inte hade samma tur, hon som till skillnad från den otrevliga hade stått ute hela tiden!! Lassa, tur att du aldrig tappade fattningen i alla fall vad vi än frågade och ropade om. Heder åt dig!!





Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards