Alla inlägg den 17 juli 2009

Av Lotta Odström - 17 juli 2009 12:06

Såg en orm på gödselstacken(igen), tömde kärran i huvudet på den (med flit) och blev snabbt som blixten drabbad av ormgudens vrede då jag jag snubblade när jag skulle balansera ner på brädan. Pga den kraftiga nederbörden har det bildats stora, bruna pölar på båda sidorna om brädan! Plask ta mig faen! En bra orm är en död orm!


Märker att det är mkt blixtprat i mina inlägg, det kan både bero på vädret och att Orley är hemma!

Av Lotta Odström - 17 juli 2009 09:27

Undrar om jag inte ska ta Orley idag och fräsa runt lite i skogen? Fick ju ingen Fantomenkänsla igår precis på Pradus....kändes inte serietidning alls, ja skulle vara Bamse i såna fall..........men man vet inte med alla dessa insekter kan det plötsligt gå snabbare än sin egen skugga(Lucky Luc) och då vet man aldrig vart man hamnar..........och jag vill ju gärna komma hem sen, hemkär som jag är!

Av Lotta Odström - 17 juli 2009 09:23

Orley leker juniorhäst!

Av Lotta Odström - 17 juli 2009 08:46

Fint väder idag, men låter mig inte luras..tänk som det va igår!! I kväll en liten höjdpunkt förr oss som inte tog oss till Falsterbo då de efetrsänder i TV. Ninja dock skadad, trampat på en spik på framridningen.....bad luck minst sagt! Stackars Roffe, som ju varit skadad själv under året dessutom.


Hmmm kom just på att jag ska på grillning i kväll, hur blir det då med TV tittandet tro???


Red ut på Bubbel(unghästen) igår, fick ganska omgående öknamnet Snubbel och lite senare även - You are in big TRUBBEL!! Men förutom att den inte blixtrade till för skänkeln som man hade önskat vad den ganska ok. Dock ovillig att fatta galopp från skritt då detta kräver viss ansträngning av den stora rumpan....mycket bättre att springa igång taxbenen där framme och låta the big ass bara slinta med!! Ja men visst!!


Hade en del elever igår, Josi hängde på med Orely, bra ridet. Hon fick också göra travlinjen vi byggt åt Prada. Orley hoppade väldigt väl och nogrant, han ger så mycket känsla. Josi sken som 10 solar. Alla älskar Orley men Orley älskar Alex.


Jag har ju börjat den här bloggen liksom mitt i livet och om det verkar förvillande med alla hästnamn så vill jag bara tala om att vi har 3 hästar men de har många olika namn beroende på deras humör och mitt!! Jag har ju rätt så mycket av den varan....vi har 2 inackorderingar, Dogge Doggelito, skimmel C ponny (mätmannen måste varit full) mest kallad Dogge förstås eller Dogman och så bor här en arabfröken vid namn Glory, hon är till salu. Glory kallar vi mest för vrålan, hon ropade så mycket i början.


När Glory flyttar kommer en New Forest vid namn Stampe(vilket gullig namn!) att flytta in. Han ägs av en familj som haft häst hos mig förut, det blir toppen, då vet vi precis vad vi får för folk i stallet. Har dock inte räffat Stampe än, men det dröjer nog inte så länge förän de kommer hit och visar honom.


Medans jag skrivt detta har jag slagit ihjäl mins 10 flugor och släppt ut en humla genom fönstret. Plötsligt vad de bara här alla kryp och insekter, när vi rider surrar det hela tiden runt öronen.


Någon(kattdjäveln?) hade lagt en död mus på grusgången....vad göra, den låg inte så att den gick att undvika precis och alla djuren skulle ju gå ut......ringa elmannen på hans jobb, typ Hej kom hem det ligger en död mus på gården......hm ingen bra ide fast han hade nog inte blivit förvånad...väcka tonåringen med ett vrål...JAAA skitbra ide, hon skulle inte heller bli förvånad men väldigt arg , vilket skulle kunna ge dagen en dålig start....Nej jag tog en grep och med bortvänd blick lyfte jag upp äckel päcklet och lade den att brinna på bål! Ja vi har en eldhög här ute. Jag lade sedan över lite rabarberblad så att jag slapp se och sedan en sten på bladen så att de inte skulle blåsa iväg. Duktiga jag! Fixar allting själv!

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards